Agenda

reageer als eerstdo 20 dec 2018

Kerstfilms

DORDRECHT – Kerst en film zijn zo ongeveer twee onafscheidelijke partners. The Movies Dordrecht biedt daarom een feestelijke programma propvol met familie-entertainment.

Mary Poppins Returns, het officiële vervolg op de Disney-klassieker uit 1964, is deze week in première gegaan (foto). Het is een betoverende musical-fantasyfilm geworden waarin het kind Michael Banks nu zelf vader van drie kinderen is. Ook fris familie-entertainment met een flinke dosis nostalgie is de nieuwe animatieversie van De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos Spelen. 50 jaar na hun geboorte komen Meneer de Uil, Bor de Wolf en al die andere inwoners van het Grote Dierenbos weer tot leven. Verder is er familiefilmplezier met de Disney-animatie Ralph Breaks The Internet 3D (NL), het superhelden-verhaal in 3D: Spiderman: Into the Spider-Verse en het vrolijke wintergeklungel van Buurman en Buurman in Winterpret! Vergeet tenslotte het grappige en optimistische kerstverhaal van De Grinch 3D (NL) niet.

Uiteraard zijn er ook kwaliteitsfilms voor volwassenen te zien in The Movies: kostuumdrama’s Colette en The Favourite. De film Wildlife is in première gegaan en The Movies vertoont filmklassiekers. Voor het precieze programma www.themoviesdordrecht.nl.

 

Geef een reactie