Amateurvoetbal

reageer als eerstdo 23 mei 2019

Voetbalprogramma

DORDRECHT-In het laatste speelweekend van de reguliere competitie bij de amateurvoetballers gaan de beslissingen vallen. In de zaterdag eerste klasse C flirt Heerjansdam met een vervangende periodetitel en hoopt VVGZ op directe handhaving.Heerjansdam treft het reeds gedegradeerde GJS. Voor VVGZ telt alleen een overwinning tegen Sliedrecht.
In 2F heeft koploper Nivo Sparta aan een gelijkspel of winst voldoende om de kampoentitel binnen te halen. Papendrecht en Pelikaan staan op twee punten achterstand en hopen op een verliesbeurt van de ploeg uit Zaltbommel maar kunnen zichzelf echter geen misstappen veroorloven.Pelikaan gaat naar Woudrichem en Papendrecht reist af naar NOAD’32.
In 3C hebben Wieldrecht en DFC allebei 53 punten. Echter door het betere doelsaldo mag Wieldrecht zich op de eerste plaats weten. Prinsenland volgt als derde met drie punten achterstand. Wieldrecht gaat als favoriet de laatste speeldag in en bezoekt stadsgenoot Dubbeldam. DFC speelt het thuisduel met NOAD’67.HJet belooft een spannende zaterdagmiddag te gaan worden in deze klasse.
In 4G zit het reeds uitgespeelde ZBC’98 in de wachtkamer. De Zwijndrechts formatie is koploper maar weet runner up BZC/Zuiderpark in de achtervolging op slechts een enkel puntje.
Bij de zondagteams kan Dubbeldam zich focussen op de nacompetitie voor een plaats als tweede klasser.De Schenkeldijkers sluiten de derde klasse Hoog B af met een thuisontmoeting tegen SEP.In 4B weet SC Emma zich reeds uitgeschakeld voor de titel en kijkt uit naar de play-offs. BSC is de laatste tegenstander in de reguliere competitie.In 5B staat voor FC Dordrecht Amateurs alleen nog maar de eer op het spel in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. PCP is kampioen en FC Dordrecht Amateurs weet zich verzekerd van nacompetitie.
Het programma voor het amateurvoetbal van komend weekend ziet er als volgt uit:

DORDRECHT – Het programma voor het amateurvoetbal van komend weekend ziet er als volgt uit.

Zaterdag 25 mei

Derde Divisie A:

ASWH-SJC

1e klasse C:

Sliedrecht-VVGZ

Almkerk-Oranje Wit

GJS-Heerjansdam

2e klasse F:

Drechtstreek-Wilhelmina’26

Woudrichem-Pelikaan

NOAD’32-Papendrecht

Roda Boys-EBOH

3e klasse B:

DFC-NOAD’67

Dubbeldam-Wieldrecht

3e klasse C:

Groote Lindt-IFC

4e klasse G:

GSC/ODS-GOZ

 

Zondag 26 mei

Hoofdklasse B:

Unitas-IFC

3e klasse Hoog B:

Dubbeldam-SEP

4e klasse B:

Sprundel-GSC/ODS

SC Emma-BSC

5e klasse B:

FC Dordrecht Amateurs -Neerlandia’31

TVC-SSW

 

 

 

Geef een reactie