reageer als eerstwo 12 sep 2018

“Kom nou Mark, mijn voorgangers hebben er honderden laten blijven die er uit moesten”

Kijk nou toch wat er in m’n mailbox beland is. Ach, leest u zelf maar…

 

Tapverslag 31, zaterdag 01.21 uur.

Classificatie: PZG (politiek zeer gevoelig)

Status: geheim 

 

“Met Mark”. “Ja Mark, met Mark. Sorry dat ik zo laat nog bel, maar ik kreeg je niet eerder te pakken.” “Ha ha ha. Geeft niks joh, ik ben net thuis, we hadden een fuifje bij Anouk met de gezellige jongens van het kabinet. Tweetje van Hugo niet gezien?” “Nou Mark, ik kan geen Twitter of Facebook meer zien. Ik zit ondergedoken man.” 

“Ha ha ha. Zit je schoonmoeder achter je aan?” “Nee Mark, ik heb trouwens al genoeg te verduren van mijn vrouw.” “Ha ha ha, daarom heb ik ook geen vrouw! Maar wat is er nou man?” “Die kutkinderen zijn zoek. Weggelopen of zo. De politie kan ze niet vinden. En m’n vrouw blijft maar zeiken dat ik mijn discretionaire bevoegdheid moet gebruiken.”

“Dat laat je wel uit je hoofd he? Dan gaan al die gekkies straks op Geert stemmen! Je moet nu je rug rechthouden.” “Jij hebt makkelijk lullen. Ik heb die droeftoeters van D66 en ChristenUnie ook nog op m’n nek zitten.” “Ha ha ha, die blaffen alleen maar joh. Die bijten niet. Dat zag je toch wel toen ik ze de dividendbelasting door de strot duwde?” 

“Nou, die ChristenUnie wordt wel erg lastig nu, wat denk jij dat ze morgenochtend doen?”

“Bidden! Ha ha ha. Voor een beetje naastenliefde.” “Ja ja. En die Alexander?” “Da’s een watje joh, die lult hooguit achteraf nog wat. Ga nou maar pitten”. “Mwah. Welterusten.” “Truste!”

 

Tapverslag 32, zaterdag 08.08 uur.

Classificatie: PZG (politiek zeer gevoelig)

Status: geheim 

 

“Jezus man, jij weer? Ik lig net.” “Ja sorry Mark, maar het loopt helemaal uit de klauwen. Ik ga het toch doen. Ik laat die jong blijven.” “Slappeling.” “Kom nou Mark, mijn voorgangers hebben er honderden laten blijven die er uit moesten.” “Ja, maar dat hadden de media niet door. Maar goed, verzin er dan nog wel even een goed verhaal bij. Dat je het doet voor hun veiligheid of zo.” “Ga ik doen Mark! Zie je.” “Ja. Hoi hoi.”

 

Dus zo gaat dat?!

 

Kronkelaar 

Geef een reactie