Cultuur

reageer als eerstwo 21 jul 2021

Bestel snel (gratis) kaarten voor Tour De Senior – Goud Van Oud

DORDRECHT – Het belooft een onvergetelijke vrijdagmiddag te worden: de Tour De Senior – Goud Van Oud op 30 juli! Tijdens de eerste corona-lockdown, in het voorjaar van 2020, hebben diverse Dordtse artiesten onder aanvoering van Remy Moerkerken en Adrie van Laarhoven een tour langs verschillende tehuizen en instellingen gedaan om daar hun muzikale kunsten te vertonen. Dat wordt nu nog eens dunnetjes overgedaan! Op de Dordtse Feesten vanaf een prachtig podium op het water!

Vanaf dit watertheater aan de Energiekade treden onder andere op: Leen Zijlmans, finalist van The Voice Senior 2020, Gerrit van Kooten, Gerrit Jansen, Alwin Van De Heuvel, Armand Kappar en The cast van ‘Willie Batenburg, The Musical’. Vooral deze laatste groep zal de gasten tijdens hun optreden meenemen in een ‘Sjentelmentel Sjurnie’. Met enkele liedjes uit de musical herinneren zij het publiek aan de Dordtse volksartiest, herkenbaar ook aan zijn banjo of contrabas en zijn Tirolerpak!
Bent u een oudere, of kent u iemand die u een gezellige middag wilt bezorgen? Wilt u, met uw ouders of één van uw ouders komen? Bent u een mantelzorger ? En wilt u graag met diegene een leuke middag beleven? Kom dan gezellig naar Tour De Senior – Goud Van Oud dat een 1,5 meter evenement is, dus voor iedereen is er een zitplaats. Ook zijn er plaatsen gereserveerd voor rolstoelgebruikers. Er is geen test- of vaccinatiebewijs nodig.
De ‘Goud van Oud’-middag wordt gehouden op vrijdag 30 juli van 14.00 tot 16.30 uur. Kaarten voor deze gratis te bezoeken middag zijn te bestellen door een mail te sturen naar [email protected] of een Whatsapp-bericht naar tel. 06-16351415.

Leen Zijlmans.

Geef een antwoord