DORDRECHT – Het ensemble Trio Bosklank geeft zondagmiddag 26 juni een concert in Dubbelmonde aan de Koningstraat. Naast de bewoners van het woonzorgcentrum Publiek ‘van buiten’ is ook welkom.

Het ensemble Trio Bosklank, bestaande uit Sara Moreira Marques (sopraan), Daphne Caffa (klarinet) en Panos Gklistis (piano), brengt een gevarieerd programma met muziek van onder andere Bizet, Gounod, Kurt Weill en Leonard Bernstein. De drie musici leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan het Rotterdams conservatorium (Codarts). De bijzondere klank die ontstaat door het samenvoegen van de stem, klarinet en piano inspireert componisten tot het schrijven van prachtige verhalende muziek. Het ensemble laat zich graag verrassen door de minder bekende werken en schrijft zelf arrangementen.

Iedereen welkom
Buitengasten kunnen zich aanmelden bij de receptie van Dubbelmonde (tel. 078-6162222). Bewoners kunnen gratis kaarten afhalen bij de activiteitenbegeleiding. Na afloop wordt een drankje geschonken. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van PZC Dordrecht, Vrienden van Muziek in Huis en andere donateurs. Het concert begint om 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. Het programma duurt tweemaal dertig minuten.