DORDRECHT – In Schouwburg Kunstmin vindt op 16 december het jaarlijkse Lions Kerstgala plaats. Dit jaar heeft het gala de sfeer van een festival: in twee zalen spelen tegelijkertijd (cover)bands, afgewisseld door een DJ. De catering wordt dit jaar verzorgd door Restaurant Post uit Dordrecht. De avond wordt in stijl afgesloten door Jeroen van de Boom op zijn eigen vleugel.

Voorafgaand aan het gala hebben honderd gasten de mogelijkheid om te dineren op het podium van de Grote Zaal in het Kunstmin. De Dordtse top-chef DeliCees verzorgt dit diner. Voor deze gasten zal Danny de Munk exclusief optreden. Deze zanger, beroemd geworden als Ciske de Rat, groeide in de loop van zijn leven uit tot een ster die in de musicals The Lion King en The Wiz en in The Passion optrad, zong bij het afscheid van André Hazes in de Arena en solo in een uitverkocht Ahoy.

Kaarten voor het Lions Kerstgala en het Lions Kerstdiner zijn nog beschikbaar via de website: www.lionsclubdordrecht.nl/kerstgala. De opbrengst van het gala gaat dit jaar naar drie goede doelen: De Voedselbank, de Kledingbank en de eigen stichting tegen de armoede in Dordrecht: Lions Host Helpt.