DORDRECHT – Het Big Rivers-podium op de Botermarkt heeft op de valreep nog een nieuwe sponsor, en dus naamgever, gevonden. Het podium dat vorig jaar werd toegevoegd aan de line-up van het festival heet dit jaar DC Vakkleding Stage.

Op de Botermarkt hoor je tijdens Big Rivers 2024 drie dagen lang dat lekkere New Orleans- en soulgeluid. Oftewel: lekker veel blazers en lekker dansbaar. Op vrijdag hoor je hier onder meer de fascinerende muziekmix van de The Tailbones (foto), die roots en blues mengen met freak folk, swamprock, countryfunk, swing, gospel en cumbia. En toetsenwonder Jetse de Jong die duidelijk is  geïnspireerd door Fats Domino. Op zaterdag komt de lekkere southern rock van Copperhead County voorbij in de programmering. Verder onder andere een ode aan Mavis Staples/The Staple Singers en meer van die heerlijke mix van soul, gospel en blues uit het zuiden van de VS. Ook op zondag veel stomende soul, groovende ritmesecties, funky gitaren, grommende orgels en een geweldige blazerssecties met als afsluitende klap op de vuurpijl rijzende Rotterdamse ster Marlon Pichel. Met zijn krachtige, soulvolle stem en uitzonderlijk drumtalent is hij een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul. Dat grote talent én het jarenlang harde werken beginnen zich nu uit te betalen, want qua roem en aandacht gaat hij de laatste tijd als een speer. Een optreden dat je dus zeker niet mag missen.

DC Vakkleding

DC Vakkleding verbindt graag zijn steun en naam aan dit geweldige Big Rivers-podium. Het Dordtse bedrijf, met ruime showroom op bedrijventerrein Dordtse Kil 3, is actief in de verkoop van vakkleding voor vele branches. Uiteraard naar wens voorzien van bedrijfslogo of tekst. Kijk voor meer info op www.dcvakkleding.nl.