Cultuur

reageer als eerstdi 12 feb 2019

De Kleine Zeemeermin in De Willem

PAPENDRECHT – De Kleine Zeemeermin. Wie kent het ontroerende verhaal over het mooie zeeprinsesje en de prins niet. Van Hoorne Entertainment heeft van het sprookje een musical gemaakt. Op zondag 3 maart is de familievoorstelling te zien in Theater de Willem. (Foto:Wim Lanser)

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

Kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd. De winnaar krijgt na de show op het podium een sprookjesachtig prijzenpakket overhandigd. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Zondag 3 maart om 14.30, bij Theater de Willem. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterdewillem.nl of tel. 078-6158226. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

 

 

 

Geef een reactie