DORDRECHT – Op vrijdagavond 10 mei wordt er in Rebel Rebel aan de Houttuinen een grootse songfestivalavond georganiseerd. Om 20.00 uur gaat in de bovenzaal een Eurovisie Songfestival-Pubquiz van start mét liveband Douze Points. In het cafégedeelte worden de hele avond de bekendste songfestivalnummers gedraaid worden door DJ Syllie.

De pubquiz is een initiatief van Samantha de Vogel en Wally Tonkes en wordt samen met Dordrecht Pride uitgevoerd. Het idee voor een Songfestivalfeest ontstond al in 2020, er zou een Dordts Songfestival worden georganiseerd, maar door corona kon dat toen niet doorgaan. Nu komt die feestelijke avond er alsnog. Om de Songfestivalavond nóg feestelijker te maken worden bezoekers uitgedaagd om een zo’n leuk mogelijke outfit te dragen, uiteraard in het thema van het Songfestival. Voor de winnaar is er een toepasselijke prijs te winnen. Tickets voor de pubquiz á 7 euro per persoon zijn verkrijgbaar via de website van Rebel Rebel. Toegang voor de feestelijke avond met DJ Syllie is gratis.

Rebel Rebel organiseert maandelijks een Rebel & Pride avond in samenwerking met Dordrecht Pride, waarbij iedereen veilig zichzelf kan zijn.