Cultuur

reageer als eerstma 14 mei 2018

Dubbel prijs voor The Great Hurricane Escape bij Band Boost

DORDRECHT – De Dordtse southern metalband The Great Hurricane Escape heeft zaterdagavond in de finale van de Band Boost 2018 zowel de publieksprijs als de eerste prijs van de vakjury gewonnen. De band wint onder meer een optreden op het Popcentrale Podium van Wantijpop 2018, een fotoshoot, een videoregistratie, een promopakket en een showcase-optreden in Bibelot. (Foto: Danny van der Weck/DWimages)

Muzikaal gezien was het een harde finale met seventiesrock van Vokatus, postrock van Sleepertown, metalcore van No More Heroes, de southern metal van The Great Hurricane Escape en jazzy pop van Mr. Marten, als enige popband van deze finale. De jury, bestaande uit Jasper van Dorp (Labtones), Peter Paul van Hout (Velvet Music), Ronald van Maren (I Against I) en Herman Hofman (NPO 3FM) koos voor The Great Hurricane Escape als beste band. En uit de decibelmeeting bleek dat ook het publiek in de uitverkochte Power Stage voor deze band ging.

De tweede (jury)prijs was voor het Zwijndrechtse No More Heroes, de derde prijs ging naar de strakke popband Mr. Marten, die ook de Goldcard voor het Noordpark Festival binnenhaalde. Sleepertown kreeg de Goldcard van het Big Rivers Festival.

 

Geef een reactie