Cultuur

reageer als eerstma 9 okt 2017

Extra films in de herfstvakantie bij The Movies

DORDRECHT – De herfstvakantie komt er aan. Dat betekent extra middagvoorstellingen met diverse familiefilms bij Cinema The Movies in de Dordtse binnenstad.

Voor de kleintjes is het leuke en ook nostalgische Dikkertje Dap. Vanaf 8 jaar is het derde avontuur van Dummie de Mummie een leuk uitje. Dummie en Goos gaan in Egypte op zoek naar zijn familiegraf. 3D-animatie is er met de populaire Lego Ninjago-film en de nieuwe komische première Kapitein Onderbroek. Sjors en Harold zijn fantasierijke en ondeugende jongens die hun schoolhoofd hypnotiseren. Daardoor denkt hij dat hij een superheld is. Maar dat loopt snel uit de hand.

Borg McEnroe

Voor volwassenen zijn er twee premières. Borg McEnroe is een biografische film over deze twee tennislegendes die in 1980 de zinderende Wimbledon-finale speelden. Ze lijken elkaars tegenpolen, maar in wezen is hun rivaliteit gebaseerd op overeenkomstige karakters. Niet alleen voor tennisliefhebbers. Ten tweede Good Times, een misdaadthriller die voelt als een adrenalinestoot. Visueel verbluffend en met een enorme dynamiek ervaren we de hectische race tegen de klok van Connie door nachtelijk New York. Hij moet voldoende geld bij elkaar harken om zijn broer uit de gevangenis te houden, nadat hun bankoverval is mislukt.

Voor meer informatie en vertoningstijden: www.themoviesdordrecht.nl.

Geef een reactie