Cultuur

reageer als eerstdi 6 feb 2018

FamkeLouise en Maan naar Bibelot

DORDRECHT – FamkeLouise staat al wekenlang in de trendingslijst van YouTube. Haar video’s zijn al miljoenen keren bekeken en ze is een ware internetsensatie. The Voice winnares Maan boekte zo veel succes dat haar tour is verlengd. Beide dames staan zaterdag 10 februari in Bibelot voor een concert en een feest.

In  2017 ging FamkeLouse viraal met haar nummer ‘Op Me Monnie’, daar bleef het niet bij.  Als snel volgde ‘Vroom Vroom’ en ‘Lit’. Bibelot werd overspoeld met verzoeken haar als headliner te boeken van het dansfeest Rebel Society. De line-up van dit 15+ feest wordt aangevuld door lokale helden Wessel S, Quincy Wilson, Keller, T-Style, Niels Boogert en host MC Mr. Yves.

Maan viert verjaardag in Bibelot
Voorafgaand aan dit dansfeest betreedt zangeres Maan het podium voor een concert. De winnares van The Voice Holland scoorde top-40 hits met ‘Perfect World’ (geproduceerd door Hardwell) en ‘Ride It’ (ism $hirak). Haar clubtour werd wegens succes verlengd en ze koos Dordrecht als de perfecte plek om haar verjaardag te vieren.

Ticketinformatie
Tickets voor Maan kosten 14 euro, voor Rebel Society met FamkeLouise zijn 12,50 euro (aan de deur 14 euro). Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Geef een reactie