Cultuur

reageer als eerstdi 10 apr 2018

Feest in de boekwinkel op Bookstore Day

DORDRECHT – Op Bookstore Day is het feest in de boekwinkel. De tweede editie is op zaterdag 14 april. Het wordt gevierd met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, ontmoetingen met schrijvers en een minicollege. Bij boekhandel Vos & van der Leer zijn Hans Spitsbaard (foto, winnaar van Heel Holland Bakt), boswachter/schrijver Thomas van der Es en kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander te gast.

Thomas van der Es geeft in het filiaal op de Voorstraat twee minicolleges en Hans Spitsbaard signeert in hetzelfde filiaal zijn boek ‘Leer bakken met Hans’. In het filiaal in de Bieshof kunnen de fans kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander ontmoeten. Zij zal daar een aantal liedjes ten gehore brengen en uiteraard haar boeken signeren.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om bijna zeventig  exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, onder anderen van Alfred Birney en Andy Griffiths, Nigella Lawson, Dan Brown en Paolo Cognetti. Voor liefhebbers van Engelstalige literatuur is er tussen 12.00 en 14.00 uur een Happy Hour in het filiaal in het centrum. Dan wordt op alle Engelstalige pockets 20 procent korting gegeven.

Vivian den Hollander is van 13.30 tot 14.30 uur aanwezig op de Stadspolders. Thomas van der Es geeft om 12.30 en 13.00 uur twee minicolleges in de winkel op de Voorstraat. Hans Spitsbaard is van 16.00 tot 17.00 uur op de Voorstraat aanwezig om zijn boeken te signeren.

 

Geef een reactie