Cultuur

reageer als eerstzo 10 sep 2017

Feest in Dordt in het Dolhuis

DORDRECHT – Met het motto ‘Discotheek FAME – From Here To Eternity’ gaat Feest in Dordt op 30 september in het Dolhuis weer een mooi feest bouwen in bekendste discotheek van de jaren 80 in Dordrecht.

DJ’s Arien van Pelt, Erik van Loon, Fred Henderson, Rene van der Weijde, Almar Gouweloos en Rob Bakker draaien van 21.00 tot 03.00 uur disco, new wave, reggae, Italo, USA Import en Chicago House. Deze avond wordt een schilderij van de talentvolle Dordtse kunstenaar Odin Meijer. Hij heeft speciaal voor deze avond in het thema ‘I love Giorgio’ een prachtig schilderij gemaakt.

Kaarten

Kaarten kosten 15 euro en zijn online te koop via www.feestindordt.nl en www.dolhuis.com en bij Cave Michel (Damplein), het Vrijetijdscentrum (ook op zondag) en Miss Men (Bieshof).

Win vrijkaarten!

Dordt Centraal mag weer 3 x 2 vrijkaarten verloten! Meedingen? Stuur dan uiterlijk zondag 17 september een mail met contactgegevens onder vermelding van Feest in Dordt naar redactie@dordtcentraal.nl. De winnaars krijgen bericht en worden maandag 18 september bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Dordt Centraal.

Geef een reactie