Cultuur

reageer als eerstvr 9 mrt 2018

FeestInDordt brengt Earth Wind & Fire-tribute

DORDRECHT – Het populaire FeestInDordt maakt op vrijdag 23 maart in het Dolhuis een ‘Trip to fantasy’. Deze editie staat de band Earth Wind & Fire centraal. De band van de broers Maurice en Verdine White die in de jaren ’70 en ’80 grote funk-soul-discohits scoorden met ‘Shining Star’, ‘Fantasy’, ‘September, ‘Boogie Wonderland’, ‘Star’en ‘Let’s Groove’. Live on Stage brengen de Groovy People ze weer tot leven. DJ’s Erik van Loon en Rob Bakker leggen naast EWF veel andere funk, soul en disco op de draaitafel. Rasa Senang zorgt voor het eten.

Tickets zijn voor 15 euro te koop bij het Vrijetijdscentrum, Bakker Korteweg (Damplein/Bieshof/Sterrenburg/Crabbehof) en op www.feestindordt.nl en www.dolhuis.com.

Win kaarten!

Dordt Centraal mag drie mensen blij maken met ieder twee vrijkaarten. Kans maken? Stuur uiterlijk woensdag 14 maart een mail met contactgegevens onder vermelding van FeestInDordt naar redactie@dordtcentraal.nl. Winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Dordt Centraal en krijgen persoonlijk bericht.

Geef een reactie