Cultuur

reageer als eerstdo 14 okt 2021

Finale Silver Talent Show

DORDRECHT – Na de selectie- en coachingsrondes en twee halve finales is het zaterdag 16 oktober tijd voor de finale van de Silver Talent Show, de door Stichting Kunstmakers georganiseerde talentenshow voor 55-plussers. Vanaf 14.00 uur gaan twaalf overgebleven kandidaten de muzikale strijd aan in Ketel 2 van het Energiehuis. Publiek is daarbij van harte welkom. (Foto: Herma Moerkerken)

Tijdens de grande finale treden de twaalf finalisten op en tijdens het juryberaad verzorgen Marianne Noble en John Stinissen (bekend van aMeeZing Big Rivers) een interactieve show met het publiek. De jury voor de finale bestaat uit Marieke van Leeuwen, Marianne Noble, Kees Thies en Liselotte Gatzen. Deze vakjury onder leiding van journalist Kees Thies zal uiteindelijk bepalen wie de titel Silver Talent 2021 mag dragen. De finalisten zijn: Albert Bosman, Astrid Heeg, Karen Fergusson, Carol la Porte, Peter Maunder, Ruud Kayk, Eef van ’t Hoen, Philip Westerlaken, Gert Van Beek, Jur Houtman, Dick Brouwer en Blits.

Big Rivers

De drie besten zullen soleren tijdens aMeezing Big Rivers op zaterdag 16 juli 2022. Dit is het populaire meezingonderdeel van Big Rivers uitgevoerd door het aMeeZing Projectkoor onder leiding van dirigent John Stinissen. In mei 2022 is het de bedoeling dat de finalisten optreden tijdens een tour langs verzorgingshuizen. De winnaar(s) van de finale ontvangen een trofee.

Tickets voor de finale kosten in de voorverkoop 7,50 euro via kunstmakers.com en, indien nog beschikbaar, 8,50 euro aan de deur. Voor entree zal gebruik worden gemaakt van de Coronacheck-app.

 

Op de foto: Eén van de twaalf finalisten: Blits, gemiddelde leeftijd 66 jaar, een formatie die jaren ’60-nummers speelt.

 

Geef een antwoord