Cultuur

reageer als eerstwo 15 jul 2020

Geen Ladies Night maar Ladies Special

DORDRECHT – Op 3, 4 en 5 augustus houdt Kinepolis een Ladies Special. Een gezellig avondje uit met vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke romantische komedie Alles is zoals het zou moeten zijn. Daarnaast krijgen de bezoekers ook nog een leuke goodiebag. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

De Ladies Specials zijn verdeeld over drie avonden, zodat er geheel volgens de richtlijnen vanuit de overheid zoveel mogelijk bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van dit gezellige avondje uit. Waar Kinepolis voorheen altijd de Ladies Night organiseerde met kraampjes van verschillende winkeliers, is daar nu, met de huidige RIVM richtlijnen, geen ruimte voor en heeft Kinepolis ervoor gekozen om -voorlopig- een iets andere invulling te geven aan deze avonden met de Ladies Special.

Alles is zoals het zou moeten zijn
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.
Kaartverkoop via www.kinepolis.com.

Geef een reactie