Cultuur

reageer als eerstma 27 jan 2020

VIDEO: Het KLEIN Toneel speelt bekroond theaterstuk Bromance

DORDRECHT – Het KLEIN Toneel speelt eind deze maand de nieuwe voorstelling ‘Bromance’ in De Oude School in Dubbeldam. ‘Bromance’, dat in 2016 de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie won, is een toneelvoorstelling voor iedereen vanaf 15 jaar.

Het verhaal: middelbare schoolleerlingen Bo en Tim, vrienden voor het leven, scheppen tegen elkaar op en dagen elkaar uit. Tim is wat verlegener dan Bo, maar doet het eigenlijk veel beter bij de meiden dan zijn meer extraverte vriend. Dan stapt Jonas, een zelfverzekerde jongen uit Amsterdam, het overzichtelijke leventje van de dorpsjongens binnen. Omdat hij verder ‘alleen maar Facebookvrienden uit Amsterdam’ heeft, sluit hij vriendschap met het tweetal. Als ze met z’n drieën op vakantie gaan naar Polen ontstaat er iets tussen Jonas en Tim. Tot grote verwarring van zijn beste vriend…

‘Bromance’, geregisseerd door Erwin van Heusden, is te zien op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 januari om 20.00 uur in De Oude School. Kaarten à 9 euro (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl.

De trailer gemaakt door Jonne Klaucke van 26avenue:

 

 

Geef een reactie