Cultuur

reageer als eerstvr 22 jun 2018

Incredibles filmmarathon bij Kinepolis

DORDRECHT – De nieuwe film Incredibles 2 is voor Kinepolis reden om groots uit te pakken. De bioscoopketen organiseert een unieke winactie met een superheld-waardige prijs: een Indoor Skydive Familiesprong. Naast de winactie staan Kinepolis bioscopen in het weekend van 23 en 24 juni geheel in het teken van Incredibles 2, met een gethematiseerd Kids Weekend én een Incredibles Marathon.

Kans maken op de prijs kan door voor 25 juni via Facebook of Instagram te delen waarom jouw familie Incredible is, met vermelding van de tags #IncrediblesKidsWeekend en #KinepolisNL. Op 25 juni maakt Kinepolis bekend welk superheldengezin gewonnen heeft en zich mag gaan verheugen op de Indoor Skydive Familiesprong bij City Skydive in Utrecht.

Gedurende het speciale Kids Weekend Incredibles 2 zijn er spelletjes en kinderen kunnen knutselen en kleuren; allemaal in het thema van de film. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op is op). The Incredibles kwam alweer veertien jaar geleden uit. Daarom biedt Kinepolis op zaterdag 23 juni de unieke kans om de twee delen achter elkaar in de bioscoop te zien tijdens de Incredibles Marathon. Beide films draaien in de Engelstalige versie, waarbij deel 1 in 2D en deel 2 in 3D wordt vertoond. Tickets voor de marathon kosten 14 euro.

Geef een reactie