Cultuur

reageer als eerstwo 17 okt 2018

Inspirerend jazz/gospelconcert in Oude School

DORDRECHT – Afgelopen jaar presenteerde het jazz/gospelkwartet Jonny & The Jazzuits haar nieuwe album ‘Temporary Accommodation’. Het album bevat een aanstekelijke mix van jazz, gospel, spirituals en worship. De groep geeft op vrijdag 19 oktober een optreden in De Oude School in Dordrecht met als speciale gast zangeres Natasia.

Jonny & The Jazzuits laten traditionele gospelsongs en worship hand in hand gaan met ontspannen jazz als verbindende schakel. Het maakt van hun optredens telkens weer een feest vol vreugde, bezieling, hoogstaande muzikaliteit en inspiratie. Tijdens de komende concerten krijgt de groep gezelschap van de veelzijdige zangeres Natasia. Een mooie ‘match’, want zij heeft zich ook verschillende stijlen eigen gemaakt waaronder Motown, R&B, soul, funk, black gospel en pop. In de twintig jaar dat ze actief is, stond ze op het podium met onder andere Sister Sledge, Des’ray, Anastasia, Jocelyn Brown en The Ultimate Michael Jackson Tribute Band, maar ook met internationale gospelartiesten als Bob Fitts, Brian Doerksen, Don Moen en Jessy Dixon.

Kaarten kosten 15 euro, exclusief reserveringskosten, en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of tel. 0297-237172.

 

 

Geef een reactie