Cultuur

reageer als eerstzo 22 sep 2019

Jubal houdt muziekmiddag voor kinderen

DORDRECHT – Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen zaterdag 5 oktober ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken of een dans in te studeren. Onder leiding van enthousiaste instructeurs van showkorps Jubal kunnen de kinderen trommelen, blazen, dansen of leren vlaggen. Deze Music Kids XXL middag is van 14.00 tot 16.00 uur in de Reeweghal aan het Halmaheiraplein 35.

Naast het zelf ervaren van muziek maken en dansen, is er een optreden van Jong Jubal. Tijdens dit optreden wordt een open les gehouden en heeft iedereen de kans om mee te lopen met een showkorps. Ook is er deze middag een spetterend optreden van de Dordtse band de Donuts, die voornamelijk uit blazers bestaat. Kinderen die het leuk vinden muziek te leren maken en te dansen, kunnen een jaar lang gratis muziekles krijgen bij de Music Kids van Jong Jubal.

Gratis les

De eerste les is op woensdagavond 9 oktober. Het eerste halve jaar zal er spelenderwijs theorieles gegeven worden, waarna de kinderen kunnen kiezen om les te krijgen in dans en beweging, trompet spelen of trommelen. Na dit eerste jaar is er de mogelijkheid door te stromen naar Jong Jubal, waar de opleiding verder gaat. De muzieklessen zijn op woensdag van 19.00 tot 19.45 uur in Jubals Muziek Centrum (JMC) aan de Jan Ligthartlaan 1. Voor meer informatie: www.jubal.org/wie-zijn-wij/musickids/.

 

 

 

Geef een reactie