Actueel

reageer als eerstza 16 dec 2017

Kerstvakantie in het Nationaal Onderwijsmuseum

DORDRECHT – Van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari is het kerstvakantie in het Nationaal Onderwijsmuseum. Elke dag vinden er tussen 11.00 en 14.00 uur winterse activiteiten plaats in de educatieve ruimte.

In de vakantie mag je op de ramen van het museum tekenen, maak je je eigen niet-smeltende sneeuw en ga je aan de slag met verschillende winterworkshops. Deelname is, in combinatie met een entreebewijs voor het museum, gratis. Meer info: www.onderwijsmuseum.nl.

Kerstbrunch

Wie geen zin heeft om op Tweede Kerstdag de hele dag in de keuken te staan kan op dinsdag 26 december komen genieten van de traditionele kerstbrunch in Museumcafé De Holland (en voor een bescheiden meerprijs kunt u ook het museum bezoeken). De brunch wordt geserveerd tussen 11.00 en 13.00 uur en bestaat uit verschillende huisgemaakte warme en koude gerechten en een dessertbuffet. Dat staat klaar van 11.00 tot 13.00 uur. Volwassenen betalen 17,50 euro per persoon (of 22,50 euro, inclusief museumentree). Kinderen tot en met 12 jaar betalen 8,50 (of 11,50, inclusief museumentree). Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis welkom.

Portretfoto op de loper

Loop op dinsdag 26 december op je ‘kerstbest’ over de catwalk in het museum en ontvang als resultaat een prachtige foto van een professionele fotograaf. Alleen, met partner of met het hele gezin. Een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Deelname is gratis op vertoon van een toegangsbewijs voor het museum. Op de foto gaan kan tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Geef een reactie