Cultuur

reageer als eerstdo 10 aug 2017

Kinderworkshops bij ToBe

DORDRECHT – Met de ZomerZwerfKaart kunnen kinderen langs Dordtse instellingen gaan voor leuke activiteiten. Zoals bij ToBe, dat op 14, 15 en 17 augustus workshopochtenden in het Energiehuis organiseert voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op 15 augustus is er ook een kleuterochtend voor kinderen van 4 en 5 jaar. (Foto: Peter Verheijen)

In de laatste week van de zomervakantie zijn er workshops Robotspel maken, Bouw je eigen fantasie-toren-huis, Theater en Muziek & Dans. Deelname kost 10 euro per ochtend per kind. Kleuters kunnen op 15 augustus workshops Boetseren en Trommelen volgen. Deze duren één uur en kosten 5 euro per kind. Kaartjes zijn online te koop via http://www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een ijsje van Il Giardino Gelato. De ZomerZwerfKaart is online te downloaden en ligt klaar bij alle deelnemende instellingen. Meer informatie op www.facebook.com/zomerzwerfkaart.

 

 

 

 


Geef een reactie