Cultuur

reageer als eerstzo 8 mrt 2020

Klassiek concert in Dubbelmonde  

DORDRECHT – Het ensemble Trio Bosklank geeft op zondag 8 maart een concert in Dubbelmonde, onderdeel van Zorggroep Crabbehoff. Trio Bosklank bestaat uit Sara Moreira Marques (sopraan), Daphne Caffa (klarinet) en Panos Gklistis (piano). Zij brengen een gevarieerd programma met muziek van onder andere Bach, Brahmns en Franck.

De drie musici leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan het Rotterdams conservatorium (Codarts). De bijzondere klank die ontstaat door het samenvoegen van de stem, klarinet en piano inspireert componisten tot het schrijven van prachtige verhalende muziek. Het ensemble laat zich graag verrassen door de minder bekende werken en schrijft zelf arrangementen.

Bewoners van Dubbelmonde kunnen gratis kaarten afhalen bij de activiteitenbegeleiding. Buitengasten kunnen zich aanmelden bij de receptie via het telefoonnummer 078 616 22 22. Na afloop wordt er een drankje geschonken. Het optreden is op verzoek van Dubbelmonde georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Dubbelmonde is gevestigd aan de Koningstraat 290. Het concert begint om 15.00 uur. Het programma duurt twee keer dertig minuten.

Geef een reactie