Cultuur

reageer als eerstma 12 feb 2018

KüchenTreff Dordrecht verbindt naam aan foodtruckfestival Big Rivers

DORDRECHT – KüchenTreff Dordrecht wordt de toepasselijke sponsor van het foodtruckfestival van Big Rivers 2018. Gisteren tekenden Berry Littig en Sander Bazen van de keukenwinkel op de Woonboulevard Dordt en Liselotte Gatzen van het festival het sponsorcontract.(Foto: Thymen Stolk)

Soms vallen dingen mooi in elkaar. Big Rivers organiseerde de vorige festivaleditie voor het eerst een bescheiden foodtruckfestival bij de Giraffe op de Houttuinen. Dat smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer, zegt Bas de Zwart, die samen met Liselotte Gatzen de festivaldirectie vormt. “We wilden heel graag uitbreiden met meer food. Dat doen we dit jaar door het foodtruckfestival te verplaatsen naar het Stadhuisplein. Maar ook op het Bagijnhof en de Statenplaats voegen we food toe. We zijn dan ook heel blij met deze nieuwe sponsor en naamgever van het foodtruckfestival van Big Rivers.”

Logisch

Ook voor Sander Bazen en Berry Littig kwam de stap om de naam van hun keukenbedrijf aan het foodtruckfestival van Big Rivers te verbinden als een logische. Twee jaar geleden waagden zij de stap, na beiden twintig jaar actief te zijn geweest in alle facetten van de ‘keukenbusiness’, om hun eigen winkel te beginnen. Dat deden ze op de Woonboulevard Dordt onder de vlag van de snelgroeiende Duitse inkooporganisatie KüchenTreff. “Vanaf het begin hadden we ook al het plan om lokaal iets aan sponsoring te gaan doen”, vertelt Berry Littig. “En omdat wij beiden enorme Big Rivers-fans zijn was dit een logisch gevolg daarvan.”

Big Rivers vindt dit jaar, inclusief het KüchenTreff Foodfest, plaats op 13, 14 en 15 juli.

 

Op de foto: Liselotte Gatzen en Berry Littig tekenen het sponsorcontract. Staand achter hen Sander Bazen.

Geef een reactie