Cultuur

reageer als eerstwo 12 sep 2018

Laatste kaarten voor Ladies Night met Winston Post

DORDRECHT Na het daverende succes van Kinepolis Ladies Night Mamma Mia: Here We Go Again! is het woensdag 19 september tijd voor een nieuw ontspannen avondje uit voor alle dames. Tjitske Reidinga schittert in de heerlijke dramatische komedie Doris, waarvan woensdag de voorpremière is in het bijzijn van presentator Winston Post!

‘Een sneu geval dat elke avond als een Big Lebowski naar Ik Vertrek en Heel Holland Bakt zit te kijken’, zo omschrijft Doris zichzelf in de gelijknamige film. Actrice Tjitske Reidinga is net als in de tv-serie helemaal op haar plek als de gescheiden Doris, die zich als een Bridget Jones van middelbare leeftijd door een periode vol tegenslagen heen worstelt. Dankzij haar beste vriend Tim vindt Doris haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.
Een welkomstdrankje, stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal verloot Winston Post leuke prijzen. Ook dat hoort bij de Ladies Night. Er zijn nog maar een paar kaarten (14 euro per stuk) beschikbaar, te bestellen via www.kinepolis.nl.

Geef een reactie