Cultuur

reageer als eerstwo 28 mrt 2018

Maak kans op vrijkaarten voor Chris Hinze

DORDRECHT – Tibet – on the Roof of the Worl (2017/2018). Het is de nieuwste voorstelling van Chris Hinze, fluitist en componist. Al ruim veertig jaar ‘communiceert’ Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij gewapend met professionele audio- en video-opname apparatuur op pad. Ditmaal is het mystieke Tibet het land van zijn inspiratie. In april staat hij met zijn multimedia soloconcert in Schouwburg Kunstmin. Dordt Centraal mag twee vrijkaarten weggeven.

De combinatie van adembenemende reisimpressies (op een gigantisch scherm) en livemuziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.
Uiteraard ligt het accent op de muziek, die geïnspireerd is op de adembenemende documentaire-achtige video’s. Dit in combinatie met zijn fluitspel waarbij hij improviseert op de orkestbanden van zijn diverse cd’s en nieuw materiaal. Tibet-on the Roof of the World neemt de bezoeker mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur.
Uniek in zijn soort. De voorstelling zal dan ook een gevarieerd publiek trekken: Tibet liefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze.

Het concert vindt donderdag 5 april plaats in Kunstmin. Aanvang om 14.00 uur. Dordt Centraal mag twee vrijkaarten weggeven. Wie kans wil maken op de kaarten hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar redactie@dordtcentraal.nl.

Geef een reactie