DORDRECHT – Mout Bierfestival keert op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli terug naar het Wantijpark in Dordrecht. Tijdens Mout ontdek je de lekkerste en speciaalste bieren, maar dit jaar biedt het festival veel meer dan alleen speciaalbier. Zo kan je genieten van een verfrissend muziekprogramma en ga je terug in de tijd met retro-arcadegames.

Bezoekers van Mout Bierfestival kunnen zich laven aan ruim tweehonderd (speciaal)bieren, muziek, lekker eten én gezelligheid. Het aantal brouwerijen en foodtrucks is wederom groot en de keuze uitgebreid. Met nationale en internationale brouwerijen zoals Oedipus, Two Chefs Brewing, het Deense Mikkeller en het Oekraïense Didko.is de keuze reuze. Nieuw dit jaar is de extra muziekbeleving. Liefhebbers van hits uit de jaren ’70 en ’80 kunnen terecht bij de Platenbus. Houd je meer van het nieuwere werk uit de 90’s en 00’s? Dan is de nieuwe Rewind-stage meer wat voor jou.

Nieuw dit jaar zijn onze activiteiten. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sjoelbak, flipperkast en bij de arcadegames. Ook zijn de biercocktails van Beerded nieuw en hebben we een ware Oedipus-stage, waar je onder het genot van een (speciaal)biertje je tafeltennis-skills vertoont.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.