Cultuur

reageer als eerstdi 14 nov 2017

Nieuw popkoor van start

DORDRECHT – Popkoor Prestige, een nieuw regionaal showkoor, start op maandag 20 november met repetities. Onder leiding van topdirigent Chiel de Cock zal het koor wekelijks in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis de bekendste Top 40-hits gaan instuderen. Denk aan artiesten als Ed Sheeran, Kensington, James Bay, Niall Horan en Rag’n’Bone Man.

Het koor onderscheidt zich door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Het showkoor zal regelmatig deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan met liveband en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Dordrecht is het 23ee koor van de succesvolle serie van Popkoor Prestige in heel Nederland.

Dirigent Chiel de Cock weet met zijn enthousiasme en ervaring het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen. Noten kunnen lezen is niet nodig. En ook al denk je niet goed te kunnen zingen, dat leert Chiel je tijdens de wekelijkse repetities.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden www.popkoorprestige.nl/popkoor-prestige-dordrecht.

Geef een reactie