Cultuur

reageer als eerstdo 12 okt 2017

Nog twee keer Julia en Romeo

DORDRECHT – Na een succesvolle en uitverkochte muziektheatervoorstelling Julia & Romeo op 1 en 2 september wordt de nieuwe voorstelling van Muziektheater Hollands Diep nu ook gespeeld in het Energiehuis in samenwerking met Schouwburg Kunstmin en wél op 14 en 21 oktober.

Meisjes van 13… Ze zijn niet meer onwetend van de liefde, maar tegelijk is alles nieuw, heftig en onvoorwaardelijk. De hartstocht die gewekt wordt, is voor nu en eeuwig. Of kan Julia na de dood van Romeo toch verder leven?  Ze haalt de gebeurtenissen van de afgelopen week opnieuw voor de geest. Wat besluit zij? De jonge sopraan Linde Schinkel toont haar grote veelzijdigheid als zangeres, actrice en poppenspeelster. Ook altvioliste Karin Dolman en pianiste Caecilia Boschman wisselen hun spel af met zang en poppenspel . Zij worden hierin gecoacht door Damïet van Dalsum die tevens de poppen en objecten maakte. Cilia Hogerzeil heeft de regie. De muziek in de voorstelling zijn bewerkingen van de balletsuite Romeo et Juliette, van Prokofiev en nieuwe composities van Max Knigge. Dit alles op teksten van Shakespeare en eigen teksten.

Lezerskorting!

De voorstelling wordt nog twee keer maal gespeeld in Dordrecht, op de zaterdagen 14 en 21 oktober, beide vanaf 20.15 uur in het Energiehuis. Kaarten zijn te koop via www.energiehuis.nl. Speciaal voor lezers van Dordt Centraal geldt er een kortingsactie voor de voorstelling van 14 oktober. Tegen inlevering van het artikel dat morgen in de weekendeditie staat, kunt u aan de kassa in het Energiehuis een toegangskaart kopen met 3 euro korting! Volle prijs 18 euro. Reductieprijs 15 euro. Per persoon maximaal vier kaarten.

 

Geef een reactie