Actueel

reageer als eerstma 11 dec 2017

Op zoek naar gouden Kunstmin-kerstbal in winkeletalages

DORDRECHT – Kunstmin heeft ter gelegenheid van de feestelijke kerstproducties die in de kerstvakantie bij de schouwburg te zien zijn samenwerking gezocht met een aantal winkeliers op de Vrieseweg, Vriesestraat en de Voorstraat. Er is een winactie op touw gezet. Winkelend publiek kan op zoek gaan naar de gouden Kunstmin-kerstbal in de feestelijk versierde etalages van de deelnemende winkeletalages en maakt kans op de dagprijs: twee vrijkaarten voor een voorstelling bij Kunstmin en een goodie bag.

De gouden Kunstmin-kerstbal circuleert tussen 8 december en 7 januari langs de deelnemende winkeliers. Zodra een bezoeker de gouden bal vindt, maakt deze een selfie met de gouden kerstbal. De foto laat duidelijk zien om welke winkel het gaat. Schouwburg Kunstmin en de winkelier plaatsen de foto van de winnaar op hun Facebookpagina. Het winkelend publiek stuurt de foto naar marketing@kunstmin.nl en maakt kans op de dagprijs: twee vrijkaarten voor een Kunstminvoorstelling in januari of februari en een goodie bag.

Deelnemende winkeliers

Alle deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een raamsticker en een grote etalagekerstbal, voorzien van feestelijke lichtjes met daarin een afbeelding van een van de kerstproducties die bij Kunstmin staan: de musicalklassieker My Fair Lady, de komische kerstproductie Het Behouden Huysch of de balletsensatie de Notenkraker, met liveorkest. Deelnemers zijn: VVV Dordrecht, de Waalse Kerk, Bling, People Like Us Fashion, Cartridge Service, Bibliss Mode, Kunstatelier Ecru, Snubbeken, De Fietsendokter, Van der Ham Optiek, Two Stories, Drechtste Hair & Beauty, Gert Jan de Kaasboer, Formidable 2.0, In Between Jeans, Banketbakkerij van der Sterre, Koning Koffie.

Kerstproducties
In aanloop naar de feestdagen zet Kunstmin drie feestelijke producties in de spotlights. Op 23, 24 en 28 en 29 december speelt de kerstkomedie Het Behouden Huysch in Kunstmin, met meer dan zeventig amateurspelers en muzikanten uit de hele regio en met acteur John Buijsman. Een maffe oom (Buijsman) vertelt over Nova Zembla en het Behouden Huysch. Voordat ze het weten verandert de kersttafel in een schip dat op weg is naar Nova Zembla, met ijsberen en ijs. Op Tweede Kerstdag staat het klassieke ballet de Notenkraker in Kunstmin, uitgevoerd door het ballet van de Staatsopera van Tatarstan. Op 5, 6 en 7 januari speelt de nieuwe Nederlandse musicalproductie My Fair Lady in Kunstmin.

 

Geef een reactie