Cultuur

reageer als eerstza 15 jun 2019

Opeens was het zomer in het Wantijpark

DORDRECHT – Of het een met het ander te maken heeft, is niet duidelijk, maar feit is dat het na een grijze dag subtropisch werd in het Wantijpark toen Live at Wantij gisteravond begon. (Foto’s: Thymen Stolk)

Wulf (‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’) mocht het park opwarmen. En dat lukte, want het werd plotseling zomer. Daarna volgde een gedreven Nielson. Hij trakteerde zijn eigen stad samen met zijn band op een een vrolijke show vol hits. De band had er zichtbaar en hoorbaar zin in.

Racoon was de derde act van de line-up van deze opnieuw uitverkochte editie van Live at Wantij. Een ‘goed gevoel-band’ die prachtige liedjes schrijft. Niets aan de hand op deze mooie juniavond in het park. Het veld staat intussen bomvol. Wie naar voren wil, strandt halverwege. Racoon sluit af met een lange versie van The Fun We Had.

En dan moet Di-rect nog beginnen. De Haagse rockband is geliefd in Dordrecht en die liefde is wederzijds. De mannen zorgen voor een knallend en meeslepend slot van de avond.

Muzikaal ontvangstcomité: op plateaus in de bomen bij de ingang speelde de immer vrolijke Dordtse band Scotch:

Geef een reactie