DORDRECHT – Danielle Vol van Daantje Food & Drinks en Jesse Blaauw van The Fab geven zondag 19 maart een workshop ‘plantaardige High-tea’. Zonder boter, kaas en eieren bakken. Het kan.

Plantaardig eten raakt steeds meer in bij mensen die bewust bezig willen zijn met hun gezondheid, dierenleed en milieu. Iets dat Daantje ook wil uitdragen met haar restaurant aan de Nieuwstraat. Met enige regelmaat organiseert zij dan ook workshops met dit als onderwerp.

Jesse Blaauw is nog jong en woont in de Hoeksche Waard. Met haar familie hebben zij een bedrijfje genaamd ‘THE FAB’. Met een caravan verzorgen zij plantaardige catering en workshops. Het is haar bedoeling mensen te laten proeven dat het ook anders kan. Samen met Daantje gaan zij een inspirerende workshop geven waar deelnemers aan de slag gaan met diverse hartige en zoetige lekkernijen.

De workshop wordt gegeven bij Daantje aan de Nieuwstraat 25. Kosten bedragen 35 euro per persoon, inclusief genieten van de High-tea. De workshop duurt van 11.00 tot 14.00. Aanmelden kan via info@daantjefoodanddrinks.nl. Zie ook www.daantjefoodanddrinks.nl.