Cultuur

reageer als eerstza 20 jan 2018

Pop/rock-voorronde Band Boost

DORDRECHT – Vanavond is het tijd voor de tweede voorronde van de regionale bandcompetitie Band Boost 2018. De deelnemende bands maken onder andere kans op een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd. De voorronde vindt plaats in de Talent Stage van het Energiehuis, ofwel de Popcentrale.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie bestaat uit vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop/Rock, Rock en Pop. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken. Zaterdag strijden de volgende bands in de categorie Pop/rock voor een plek in de finale: Vokatus (seventies rock, Dordrecht), Rempejek (folk/wereld, Dordrecht), Mantis (rock/grunge/blues, Dordrecht), Gorgeous Guerrilla Effect (indierock, Rotterdam) en Valice (indie pop/rock, Rotterdam).

Publiekswinnaars

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale die op zaterdag 12 mei 2018 in Bibelot Power Stage in het Energiehuis plaatsvindt. Kijk voor de complete selectie en meer info op www.popcentrale.nl/Band-Boost.

Deur open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Geef een reactie