Cultuur

reageer als eerstvr 5 okt 2018

Popronde doet Dordt aan

DORDRECHT – De Popronde, het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland, doet dit jaar 41 steden aan. Dordrecht is zondag 7 oktober aan de beurt. Onder andere Tape Toy, MOON MOON MOON en Switch Bones komen naar het centrum van Dordt. Bijzonder dit jaar is het buiten podium van Stadscafé.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts, de nieuwe generatie popmuzikanten, langs 41 steden door het hele land. Singer-songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Tijdens de Popronde in Dordrecht spelen er 25 acts op elf verschillende locaties, waaronder de bibliotheek, DJS, Het Magazijn, Café de Vrienden, het Dolhuis, Merz en Otto e Mezzo. Van 13.00 tot 15.30 uur zijn er previewshows op de kunst- en antiekmarkt bij de Nieuwkerk en bij Daantje Food & Drinks. Daarna zijn er tot 22.30 uur de optredens op locaties verspreid over de binnenstad. Vanaf 23.00 uur is er in het Dolhuis een afterparty met BAPTIST (foto) tot in de late uurtjes.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2018 en het programma van de steden op www.popronde.nl. Hieronder vind je ook het Dordtse programma.

 

 

Geef een reactie