Cultuur

reageer als eerstdo 20 sep 2018

Rasechte blues en folk van Chris Jagger

DORDRECHT – Chris Jagger, de broer van…, staat vrijdag 21 september met zijn band The Rocking Kronies in Bibelot. Jagger werkte samen met grootheden als David Gilmour, Bob Dylan en Eric Clapton. Verwacht een mix van rasechte blues en folk.

Gitarist en zanger Chris Jagger (UK) schreef mee aan de Rolling Stones albums Dirty Work en Steel Wheels. Ook bracht hij zelf platen uit waaronder Atcha en het in 2017 uitgebrachte All The Best. Zijn eigen werk wordt gekenmerkt als rasechte blues, folk en de van oorsprong in Louisiana ontstane cajun en zydeco muziek. Dit laatste zijn Creoolse ritmes vermengd met blues en soul.
Naast muzikant is Chris Jagger een ware duizendpoot. Van het ontwerpen van kleding tot theater en journalistiek. Zo speelde hij verschillende films en theaterstukken en schreef hij voor onder andere The Daily Telegraph, The Guardian, The Mail On Sunday en het welbekende blad Rolling Stone.

Tickets kosten 17 euro en zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht aan de Voorstraat 180.

Geef een reactie