Cultuur

reageer als eerstdo 13 sep 2018

Rollin Down The River met Blues Waves

DORDRECHT – Partyschip De Ameland vertrekt op zondag 30 september vanaf de Bomkade voor een rondje Blues Waves. Onderweg spelen vier bluesbands. De bluescruise van Partyservice Nederlands vertrekt deze keer ’s middags om 15.00 uur en meert na de muzikale vaartocht rond 20.00 uur weer aan in Dordrecht.

Deinend op de golven, een drankje in je hand, genieten van het uitzicht en heerlijke bluesmuziek. Dat is het beproefde concept van de bluescruise, die op verzoek van veel gasten niet ’s avonds, maar deze keer al in de middag uitvaart. Met vier bands aan boord wordt het een prachtige middag, zeker voor de liefhebber van de ‘Mississippi saxophone’ wordt het de moeite waard. De bezoeker is verzekerd van hoogwaardige blues en een vleugje rock met de Engelse Giles Robson Band (foto) en de Nederlandse Juke Joints op het hoofdpodium en op het bovendek de Grunting Pigs uit Hongarije en Fixxxman uit Dordrecht.

Tickets (vanaf 33,50 euro) zijn verkrijgbaar via blueswaves.nl. Het is mogelijk om aan boord te dineren. Hiervoor aanmelden kan via de site, maar dit is niet noodzakelijk.

Win kaarten!

Dordt Centraal mag vijf keer twee vrijkaarten verloten! Meedingen? Stuur uiterlijk woensdag 19 september een mail met contactgegevens, onder vermelding van Blues Waves, naar redactie@dordtcentraal.nl. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

 

 

Geef een reactie