Cultuur

reageer als eerstzo 25 aug 2019

Samen schilderen bij Studio ‘76

DORDRECHT – In september gaan de circa negentig leden van Studio ’76, een vereniging voor amateurkunstenaars, weer creatief aan de slag. Wie graag zijn teken- en/of schildertechnieken (verder) wil ontwikkelen is van harte welkom om aan te sluiten. Of om eerst een vrijblijvend kijkje te komen nemen op de open dag op zaterdag 7 september. (Foto: Studio ’76)

In het atelier aan de Rijksstraatweg in Dordrecht geven zes docenten, verspreid over de vijf werkdagen, (groeps)les in verschillende technieken en thema’s. De leden kunnen binnen hun lidmaatschap wekelijks meedoen aan maximaal drie lessen. Zo kunnen zij dus hun eigen programma samenstellen en keuzes maken. Jong of oud, ervaren of beginner, iedereen is van harte welkom. Plezier in het (samen) creatief bezig zijn staat voorop bij Studio’76. Wie het eerst even wil proberen, kan twee gratis proeflessen volgen.

De open dag op zaterdag 7 september aan de Rijksstraatweg 62 is van 10.30 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.studio76dordt.nl.

 

Geef een reactie