Cultuur

reageer als eerstdi 8 okt 2019

Sander de Kramer eerste hoofdgast in nieuwe reeks Kunstmin Live

DORDRECHT – Een nieuwe reeks van theatertalkshow Kunstmin Live gaat deze woensdag van start met als hoofdgast journalist, schrijver en presentator Sander de Kramer.  Hijwas hoofdredacteur van de Straatkrant en maakte onder andere programma’s voor KRO-NCRV, zoals Stinkend Rijk en Dakloos. Zelf leefde hij een periode op straat, met als voornaamste doel het leven van een dakloze te ervaren. Zijn boek ‘Van miljonair tot krantenjongen’ werd genomineerd als Beste Rotterdamse Boek.

Kunstmin Live is de maandelijkse talkshow met een bekende hoofdgast, beeld- en muziekfragmenten en liveoptredens. De presentatie is in handen van journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers. Ze duiken in de (on)bekende passies van de hoofdgast en presenteren hiermee altijd een verrassende avond. De soundtrack van de show wordt verzorgd door de Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’, met frontman Maarten Teekens.

Dit theaterseizoen staan onder meer de hoofdgasten  Emmy Verhey en Han Peekel op het programma. Meer info over en kaarten voor Kunstmin Live op www.kunstmin.nl.

 

 

Geef een reactie