Cultuur

reageer als eerstdi 10 apr 2018

The Daily Indie Presents…

DORDRECHT – The Daily Indie is één van de meest toonaangevende muziekplatforms van Nederland. Met verrassende muziek, events en artikelen weten ze menig muziekfanaat te bekoren. Tijdens de eerste editie van The Daily Indie Presents in Bibelot kun je de crème de la crème van de Nederlandse scene komen horen en zien. Met op zaterdagavond 14 april Mexican Surf (foto), The Mighty Breaks en Millenials.

The Daily Indie presenteert de beste pareltjes uit het garagerockgenre tijdens de eerste editie. Mexican Surf komt uit Oss. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een bak galm om in te verdrinken. The Mighty Breaks’s ‘weapons of choice’ zijn fuzzy gitaren, keyboard-riffs en de voor het genre onverwachte toevoeging van saxofoon. Last but not least; Millennials. Een gitaarband met nonchalante, noisy indierock vol pophooks en aanstekelijke gitaarlijnen. Begin 2018 kwam hun debuutsingle ‘Veronica’ uit en een nieuwe EP is in de maak. Inspiratie wordt gehaald uit bands als Real Estate en The Babies.

Doorfeesten
De avond wordt afgesloten met een exclusieve afterparty. Speciaal voor de bezoekers sluit The Daily Indie dj-team de avond af met fijne plaatjes. Tickets zijn 7,50 euro. Ze zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Geef een reactie