Cultuur

reageer als eerstvr 17 mei 2019

Trompettist Varekamp in Muziekpodium DJS

DORDRECHT – De vooraanstaande trompettist Michael Varekamp (foto) speelt zaterdag met zijn band werk van hun recente dubbelalbum Elektra in Muziekpodium DJS.

Varekamp speelde de afgelopen jaren veel in het theater met fraaie eerbetonen aan onder anderen Billie Holiday, Louis Armstrong, Nina Simone, Amy Winehouse en Miles Davis. Op zijn vorig jaar verschenen dubbel-cd Elektra komt Miles ook weer in beeld, maar dan in een denkbeeldige samenwerking met Jimi Hendrix. Die rol is weggelegd voor meestergitarist Jerome Hol. Muziekpodium DJS is aan het Grotekerksplein 1. De entree deze avond is 9 euro. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts 4,50 euro. Het concert begint om 22.00 uur.

Zondagmiddag 19 mei presenteert de Popschool zich met twee talentvolle bands in Muziekpodium DJS. Om 15.00 spelen de bands Lleed en Homegrown. De toegang is vrij. Vrijdagavond leidt huis-sessieband Zorrow vanaf 22.00 uur de welbekende blues Sessie.

 

Geef een reactie