Cultuur

reageer als eerstdo 14 dec 2017

Volop kerstsfeer in Vriesestraat en Voorstraat Midden

DORDRECHT – De winkeliers aan de Vriesestraat en Voorstraat Midden besloten dit jaar tijdens de Kerstmarkt extra uit te pakken. Het bruist dit weekend van de kerstactiviteiten in deze gezellige straatjes met speciaal vertier voor de kleintjes op zondagmiddag.

Op het pleintje in de Vriesestraat ter hoogte van Distilleerderij Rutte en ter hoogte van Koning Koffie staan zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur twee kinderattracties. Kinderen mogen gratis meedraaien in zweefmolen Malle Zwever (voor kinderen tot 12 jaar)  en draaimolen Malle Molen (tot 7 jaar).

Sfeer en kerstfoto’s
Linda Robbemond van Calinda’s in de Vriesestraat vertelt dat dit jaar behalve voor entertainment ook gekozen is voor sfeer. “Iedere winkel heeft een kerstboompje buiten staan en tijdens de Kerstmarkt ligt er een rode loper. De Kerstman deelt lekkers uit aan het publiek en heeft alle tijd om met wie het maar wil op de foto te gaan.”

Fotohokje
Ook dit jaar is, na het succes van vorig jaar, een fotohokje geplaatst waar je gratis op de foto kunt met je vriend, vriendin, met de kinderen of in je eentje. Met leuke kerstattributen maak je gezellige kerstfoto’s die direct klaar zijn en je mee mag nemen.  Het fotohokje staat zaterdag en zondag binnen bij de Spring City Spa, Voorstraat 280.

Livemuziek
Zaterdagmiddag en zondagmiddag zorgt de Dordtse zanger Ad Korevaar voor sfeervolle kerstmuziek. Hij zal op verschillende plaatsen optreden. Ook het koor Route Sixteen is weer van de partij. Voor een gezellige kerstsfeer moet je dit weekend dus in de Vriesestraat en op de Voorstraat Midden zijn.
 

Geef een reactie