Cultuur

reageer als eerstvr 27 jul 2018

Deze week in Studio De Witt

DORDRECHT – Ben Corino ontvangt zaterdag 29 juli in Studio De Witt de Alblasserdamse gitarist Charles Louis Croes.

Charles, artiestennaam Charley Cruz, Croes is een begrip in de Dordtse en regionale muziek-scène. In de jongste editie van Big Rivers stond hij met zijn band Charley Cruz & The Lost Souls op het podium. Met zijn band speelt hij Americana. Een muziekstijl die afgeleid is van authentieke country, folk en blues in een modern jasje.
Naast het feit dat zijn charismatische verschijning en goede gitaarspel op het podium de aandacht trekt van het publiek staat hij ook bekend als een goede songtekstschrijver. Charley is een betrokken muzikant volgt ook de musici die komen repeteren in zijn repetitieruimte ‘Charlie’s Point’ op de Staart.
‘Wie is Charly Croes?’ is wat zaterdag centraal staat in de uitzending. De luisteraar maakt kennis met zijn muzieksmaak en Croes speelt ook akoestisch live op zijn gitaar.
In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en de regio. Onder andere is er aandacht voor het horecabeleid van de gemeente Dordrecht. Recent werd Café Arina op de Voorstraat-West tijdelijk gesloten na een geweldsincident. Dichter van dienst is de dichter Maria Ros

Geef een reactie