Cultuur

reageer als eerstdi 24 jul 2018

Wie doet auditie bij ToBe Jeugdtheaterschool?

DORDRECHT -Jongeren van 13 tot met 20 jaar die willen spelen in een professionele voorstelling kunnen zaterdag 1 september auditie doen bij ToBe Jeugdtheaterschool. Wie door de auditie komt maakt deel uit van de talentgroep Productie. Met deze groep maakt ToBe ieder seizoen een eigen voorstelling.

Samen met regisseur Themba Schmitz en een professioneel productieteam werken de spelers toe naar een voorstelling die op 4 en 5 mei 2019 speelt op een bijzondere locatie in Dordrecht. Tijdens het repetitieproces ervaren de spelers de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijgen ze ook te maken met zang, dans, decor, kostuums, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder omdat de Productie meedoet aan het landelijk project Theater Na de Dam. In het kader van dit project spelen jongeren door heel Nederland op Herdenkings- en Bevrijdingsdag locatievoorstellingen gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. De spelers gaan op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht. Zie meer informatie op www.theaternadedam.nl.

De auditie vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148, om 16.00 uur. Deelname aan de auditie is gratis. Meer info en aanmelden via www.tobe.nl.

Geef een reactie