Cultuur

reageer als eerstzo 16 feb 2020

Kindertheater

DORDRECHT – Onder het Buro speelt zondag 16 februari bij Kindertheater Marjolijn de grappige mimevoorstelling Stoere Broer over een stoere zus die haar broer op sleeptouw neemt. De voorstelling is voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Tess stampt in plassen en klimt in bomen. Ze is ontzettend stoer. Tommie is twee jaar ouder, maar durft niet zoveel als zijn zusje. Hij zit liever binnen te tekenen. Tess zal hem wel eens leren om wat stoerder te zijn! Stoere Broer is een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch?

Met het productiehuis Onder het Buro biedt het impresariaat Buro Bannink talentvolle nieuwe makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheatergezelschap. Stoer Broer wordt gespeeld door Tessa Friedrich en Olivier van Klaarbergen.

Kindertheater Marjolijn is te gast bij Inter Amicos aan de Christiaan de Wetstraat. Kaarten kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar bij kinderboekenwinkel De Giraf, Juffrouw Pollewop, en Speelotheek Pip & Zo óf aan de zaal vanaf 30 minuten voor aanvang. De voorstelling begint om 15.00 uur.

 

Geef een reactie