Cultuur

reageer als eerstza 19 aug 2017

Nieuw seizoen Dordts Kindertheater Marjolijn

DORDRECHT – Voor het nieuwe seizoen heeft Dordts Kindertheater Marjolijn weer een veelzijdig programma samengesteld. (Foto: Kindertheater Marjolijn)

De start van het nieuwe seizoen is op 2 en 3 september met deelname aan het Internationaal Microfestival. Kindertheater Marjolijn haakt in met een bijzondere marionettenvoorstelling uit Rusland, Klein Russisch Circus voor 3 tot 8 jaar, door Viktor Antonov. Deze befaamde poppenspeler uit Sint Petersburg toont met zijn marionetten een kunstige en grappige circusvoorstelling in het klein.   Locaties Kindertheater Marjolijn is een klein, persoonlijk theatertje , gerund door een enthousiast team van vrijwilligers. De basis is het podium van Inter Amicos aan de Chr. De Wetstraat 2, maar komend seizoen worden ook uitstapjes gemakt naar het Koetshuis van Duurzaamheidscentrum Weizigt en de muziekzaal van de voormalige muziekschool De Munt. Speelotheek Pip&Zo zal ook dit seizoen voor de kinderen speelgoed meebrengen om de wachttijd voor de voorstelling prettig door te komen. En na de voorstelling is er gelegenheid om na te kletsen met elkaar en de spelers met een (gratis) kopje koffie of thee en limonade voor de kinderen.

De kaartjes kosten nog steeds 7 euro voor volwassenen en kinderen. Ga voor het complete programma en kaarten naar www.dordtskindertheater.nl.

Geef een reactie