Sport

reageer als eerstma 6 aug 2018

Supportersavond FC Dordrecht met technisch directeur Peter Drijver

DORDRECHT – Er zijn deze zomer veel nieuwe spelers naar FC Dordrecht gehaald om het plaatje compleet te maken dat de club voor ogen heeft. Hoe ziet dat plaatje eruit? Hoe gaat er gespeeld worden? En waarom past een bepaalde speler zo goed in die tactiek? Allemaal vragen die Peter Drijver, technisch directeur van FC Dordrecht, kan beantwoorden. Hij zal op zaterdagavond 1 september aanschuiven in het Supportershome op een door de Supportersvereniging FC Dordrecht georganiseerde avond. (Archieffoto: Michel Sterrenberg)

Drijver zal deze avond zijn eigen verhaal doen, maar er is uiteraard de mogelijkheid om hem vragen te stellen over zijn vakgebied. De supportersvereniging opent met deze avond het nieuwe seizoen en zal een kleine vooruitblik geven op wat er dit seizoen verwacht kan worden door de leden. Na afloop van de sessie met Peter Drijver is er nog een loterij met een aantal prijzen en is de bar geopend voor een hapje en drankje. En misschien zullen er ook nog spelers van FC Dordrecht deze avond aanwezig zijn. Lid worden van de Supportersvereniging FC Dordrecht kan al voor 10 euro voor een seizoen. Je profiteert van korting in de fanshop, deelname aan activiteiten en je kan mee naar uitwedstrijden in de Keuken Kampioendivisie. Inschrijven kan online via www.svfcdordrecht.nl/lid-worden of via het formulier dat in het Supportershome of in de fanshop in te vullen is.

De deuren van het Supportershome bij het stadion gaan op 1 september om 20.00 uur open. Om 20.30 uur start het programma

 

 

 

Geef een reactie