Actueel

reageer als eerstvr 5 jul 2019

VIDEO: Paul de Leeuw in actie voor Papendrechtse buurtsuper

PAPENDRECHT – Paul de Leeuw was gisteren op bezoek in Papendrecht. Hij kwam er een pilot opnemen voor De Kleinste Show, waarvan hij hoopt een serie te gaan maken voor RTL4. In het programma verrast hij iemand die wel een opsteker kan gebruiken. De presentator kwam ook even naar de studio van Papendrecht FM om over het programma te vertellen. (Foto en video: Thymen Stolk)

De Leeuw kwam de opsteker uitdelen aan de familie Shoufan. Het gezin vluchtte voor het oorlogsgeweld in Syrië, vestigde zich in Papendrecht, waar ze met heel hard werken ‘buurtsuper’ Maha aan de Korenbloemstraat opbouwden. Toen de winkel werd getroffen door een inbraak zette een buurtbewoonster een doneeractie op touw. Binnen een week was er genoeg geld binnen om de ergste schade te herstellen en een Papendrechts beveiligingsbedrijf schonk een beveiligingssysteem.

Smulpapendrechters

Paul de Leeuw was onder meer met een supermarktdeskundige naar Papendrecht gekomen om verbeteringen aan te brengen in de supermarkt. De Leeuw bedacht vast een nieuwe reclameslogan: ‘De super voor smulpapendrechters’. Als de pilot wordt goedgekeurd door RTL komt de uitzending later dit jaar op tv.

Geef een reactie