In juli 2021 werd door de EU besloten om een verbod op single use plastic in te voeren. Dat gaat in in 2024. Plastic bekertjes en plastic rietjes mogen dan dus niet meer worden gebruikt. Er wordt nu veelal gekozen voor recyclebare bekertjes of koffiemokken. Voor veel bedrijven is dit een grote omschakeling. Met veel medewerkers in dienst met elk hun eigen mok is het handig om te kiezen voor bedrukte koffiemokken. Zo kan iedere medewerker zijn of haar eigen mok blijven gebruiken of kun je ervoor kiezen om het bedrijfslogo op de mokken te laten drukken. Mokken bedrukken met een logo of een eigen ontwerp is de ideale oplossing voor bedrijven die af moeten stappen van wegwerpbekertjes. Daarnaast zijn bedrukte mokken ook leuk om weg te geven aan klanten en zorgen ze voor een hogere promotionele waarde. 

De bedrukte mokken snel in huis

Mokken kunnen al worden bedrukt bij een lage afname. Zo wordt het aantrekkelijk voor zowel kleinere als grote bedrijven om mokken te laten drukken met een bedrijfslogo of een opdruk naar keuze. Via Promofit is het laten bedrukken van mokken zo geregeld en heb je de mokken snel in huis. Zo wordt de overstap van plastic bekertjes naar bedrukte mokken in no time geregeld. Voor vergaderingen, bedrijfslunches, voor medewerkers en voor klanten zijn bedrukte mokken een leuke toevoeging. Of je de mokken nu zelf in gebruik neemt binnen het bedrijf of weggeeft; het is de ideale oplossing voor de plastic bekertjes. Je draagt direct jouw steentje bij aan een beter milieu. 

Vaatwasserbestendige mokken laten bedrukken

Wegwerpbekertjes binnen het bedrijf zorgde ervoor dat je niet hoefde af te wassen. Het scheelde tijd en moeite. Sinds het verbod op plastic bekertjes is ingegaan zijn bedrijven massaal meer bedrukte mokken gaan bestellen. Het voordeel is dat deze mokken in de vaatwasser kunnen. Zo bespaar je alsnog tijd en moeite, welke je kunt stoppen in je werkzaamheden op kantoor. De bedrukking op de mokken zijn ingebrand op zeer hoge temperaturen. Hierdoor zal de opdruk er niet afslijten waardoor je jarenlang kunt profiteren van de bedrukte mokken. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je eenmalig een investering doet waar je een lange tijd mee vooruit kunt. 

Maak de overstap voor 2023

Met de nieuwe regels moet ieder kantoor in 2023 overstappen op afwasbare bekertjes of recyclebare bekertjes. Een groot deel van deze bekertjes dient ingezameld te worden voor recycling. Bij grote bedrijven kan het lastig zijn om erop toe te zien dat iedereen zijn bekertje weer inlevert en niet weggooit. Het is immer een gewoonte geworden om bekertjes weg te gooien na gebruik. Om het bedrijf moeite te besparen kun je overstappen op bedrukbare mokken. Hiermee ben je direct van het probleem van plastic bekertjes af en heb je mokken in de kast staan waar je jarenlang mee vooruit kunt. Bedrukte mokken staan professioneel en veel medewerkers vinden mokken ook fijner om uit te drinken dan wegwerpbekertjes. Maak vandaag nog de overstap en kies voor bedrukte mokken. 

Gepersonaliseerde mokken voor medewerkers

Bedrukte mokken zijn een goed alternatief voor plastic bekertjes. Je kunt ervoor kiezen om het bedrijfslogo op de mokken te laten drukken. Voor een persoonlijk tintje kun je iedere medewerker zijn of haar eigen mok laten bedrukken. Zo heeft iedereen een eigen mok die je keer op keer gebruikt. Zo voorkom je dat er een grote berg afwas opstapelt in de keuken doordat iedereen zijn eigen mok dient schoon te maken en in gebruik neemt. Met bedrukte mokken hoef je je geen zorgen meer te maken over de voorraden van bekertjes binnen het kantoor. Ook draag je bij aan een beter milieu en haal je het plastic verbruik naar beneden. Bedrukte mokken gaan daarnaast lang mee waardoor het een duurzame keuze is.

Een eigen ontwerp op de mok

Met bedrukte mokken heb je ontzettend veel keuzes. Zo kies je de kleur van de mokken en waar je het ontwerp wilt laten drukken. Je kunt de mok volledig rondom laten bedrukken met een foto, een logo of een afbeelding. Ook kun je voor een verrassend effect alleen de bodem van de mok laten drukken aan de binnenzijde. Zo wordt het logo of de boodschap pas zichtbaar wanneer iemand de mok heeft leeggedronken. Doordat je volledig vrij bent in het ontwerp stel je eenvoudig een mok samen die past bij het bedrijf of bij een bepaalde medewerker. Hierbij kun je het zo uitgebreid of simplistisch houden als je zelf wilt. Wil je de mokken weggeven als promotiemateriaal? Dan kun je de mokken ook per seizoen of per feestdag laten bedrukken.

 

(Beeld: pexels.com)