Bereken jouw BAG bij twee biertjes of wijntjes!

Uiterlijk
We doen er echt alles aan om er goed uit te zien. We besteden kostbare tijd, geld en energie aan onze conditie, we bezoeken de kapper, de tandarts, kiezen bewust onze kledingstijl, gebruiken producten voor ons huid, ons haar, soms is er sprake van plastische chirurgie, botox of fillers en we dragen een trendy bril als het nodig is. We geven elkaar zelfs complimenten over het uiterlijk en blijven up tot date via media hoe we er het beste uit kunnen blijven zien!


Innerlijk (geestelijke vermogens)

MAAR als het gaat om ons innerlijk, dan doen we vaak exact het tegenovergestelde. We besteden onze kostbare tijd, geld en energie aan achteruitgang van geestelijke vermogens tijdens alcoholgebruik en achteruitgang door dagelijks alcoholgebruik!

Ben jij bekend met de achteruitgang van jouw geestelijk vermogens tijdens en door dagelijks alcoholgebruik? Weet jij hoeveel STANDAARD glazen je schenkt uit een fles wijn of sterke drank?

MAAR het is zo gezellig (tijdelijke euforiserende werking) als we drinken, en de achteruitgang van geestelijke vermogens zal wel meevallen, ik drink niet dagelijks of overmatig, ik ben niet verslaafd, ik verlies nooit mijn zelfcontrole door alcoholgebruik, ik ondervind geen problemen met mijn geheugen of concentratie door gebruik, ik heb niet te maken met de negatieve gevolgen door gebruik en anders zou de overheid verkoop wel aan banden leggen; dat is vaak onze gedachten over alcoholgebruik.

Bereken eens de achteruitgang van jouw geestelijke vermogens tijdens alcoholgebruik. Mogelijk wil jij daaropvolgend onderzoeken hoe en in welke mate dagelijks alcoholgebruik jouw ontwikkeling stagneert.

Je overdenkt, heroverweegt en onderzoekt als mens bijna alles in het leven om je te ontwikkelen naar de beste versie van jezelf! Neem jij genoegen met goed, redelijk of een mindere versie van jezelf?

Bereken (duur 1 minuut)